diplomski rad
Prevlast bakterije mliječne kiseline Lactobacillus brevis L62 nad Escherichia coli StrR u mješovitoj bakterijskoj kulturi

Kikelj, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama

Citirajte ovaj rad

Kikelj, I. (2017). Prevlast bakterije mliječne kiseline Lactobacillus brevis L62 nad Escherichia coli StrR u mješovitoj bakterijskoj kulturi (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418502

Kikelj, Ivana. "Prevlast bakterije mliječne kiseline Lactobacillus brevis L62 nad Escherichia coli StrR u mješovitoj bakterijskoj kulturi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418502

Kikelj, Ivana. "Prevlast bakterije mliječne kiseline Lactobacillus brevis L62 nad Escherichia coli StrR u mješovitoj bakterijskoj kulturi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418502

Kikelj, I. (2017). 'Prevlast bakterije mliječne kiseline Lactobacillus brevis L62 nad Escherichia coli StrR u mješovitoj bakterijskoj kulturi', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418502

Kikelj I. Prevlast bakterije mliječne kiseline Lactobacillus brevis L62 nad Escherichia coli StrR u mješovitoj bakterijskoj kulturi [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 25.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418502

I. Kikelj, "Prevlast bakterije mliječne kiseline Lactobacillus brevis L62 nad Escherichia coli StrR u mješovitoj bakterijskoj kulturi", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418502

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.