Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama
Citirajte ovaj rad
Stipaničev, M. (2017). Flavonoidni profil i biološka aktivnost vodenih ekstrakata samoniklih šafrana (Crocus L.) Hrvatske (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955951
Stipaničev, Mirta. "Flavonoidni profil i biološka aktivnost vodenih ekstrakata samoniklih šafrana (Crocus L.) Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955951
Stipaničev, Mirta. "Flavonoidni profil i biološka aktivnost vodenih ekstrakata samoniklih šafrana (Crocus L.) Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955951
Stipaničev, M. (2017). 'Flavonoidni profil i biološka aktivnost vodenih ekstrakata samoniklih šafrana (Crocus L.) Hrvatske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955951
Stipaničev M. Flavonoidni profil i biološka aktivnost vodenih ekstrakata samoniklih šafrana (Crocus L.) Hrvatske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955951
M. Stipaničev, "Flavonoidni profil i biološka aktivnost vodenih ekstrakata samoniklih šafrana (Crocus L.) Hrvatske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955951