Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Pokec, L. (2017). Primjena kelirajućeg agensa u ekstrakciji pektina iz otpadne biomase crvenog luka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:316294
Pokec, Lucija. "Primjena kelirajućeg agensa u ekstrakciji pektina iz otpadne biomase crvenog luka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:316294
Pokec, Lucija. "Primjena kelirajućeg agensa u ekstrakciji pektina iz otpadne biomase crvenog luka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:316294
Pokec, L. (2017). 'Primjena kelirajućeg agensa u ekstrakciji pektina iz otpadne biomase crvenog luka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:316294
Pokec L. Primjena kelirajućeg agensa u ekstrakciji pektina iz otpadne biomase crvenog luka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 28.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:316294
L. Pokec, "Primjena kelirajućeg agensa u ekstrakciji pektina iz otpadne biomase crvenog luka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:316294