diplomski rad
Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala

Tena Habjanec (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad...

Habjanec, T. (2017). Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:928434

Habjanec, Tena. "Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:928434

Habjanec, Tena. "Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:928434

Habjanec, T. (2017). 'Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:928434

Habjanec T. Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 21.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:928434

T. Habjanec, "Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:928434