Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama
Citirajte ovaj rad
Dujmić, E. (2017). Potential of soya substrates for lactic acid fermentation with addition of Lactobacillus plantarum (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:052442
Dujmić, Elena. "Potential of soya substrates for lactic acid fermentation with addition of Lactobacillus plantarum." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:052442
Dujmić, Elena. "Potential of soya substrates for lactic acid fermentation with addition of Lactobacillus plantarum." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:052442
Dujmić, E. (2017). 'Potential of soya substrates for lactic acid fermentation with addition of Lactobacillus plantarum', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:052442
Dujmić E. Potential of soya substrates for lactic acid fermentation with addition of Lactobacillus plantarum [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 20.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:052442
E. Dujmić, "Potential of soya substrates for lactic acid fermentation with addition of Lactobacillus plantarum", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:052442