diplomski rad
Potential of soya substrates for lactic acid fermentation with addition of Lactobacillus plantarum

Dujmić, Elena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama

Citirajte ovaj rad

Dujmić, E. (2017). Potential of soya substrates for lactic acid fermentation with addition of Lactobacillus plantarum (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:052442

Dujmić, Elena. "Potential of soya substrates for lactic acid fermentation with addition of Lactobacillus plantarum." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:052442

Dujmić, Elena. "Potential of soya substrates for lactic acid fermentation with addition of Lactobacillus plantarum." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:052442

Dujmić, E. (2017). 'Potential of soya substrates for lactic acid fermentation with addition of Lactobacillus plantarum', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:052442

Dujmić E. Potential of soya substrates for lactic acid fermentation with addition of Lactobacillus plantarum [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 27.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:052442

E. Dujmić, "Potential of soya substrates for lactic acid fermentation with addition of Lactobacillus plantarum", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:052442

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.