Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Zovko, M. (2017). Određivanje udjela histamina u mariniranoj ribi Raman spektroskopijom i HPLC metodom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:676282
Zovko, Marija. "Određivanje udjela histamina u mariniranoj ribi Raman spektroskopijom i HPLC metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:676282
Zovko, Marija. "Određivanje udjela histamina u mariniranoj ribi Raman spektroskopijom i HPLC metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:676282
Zovko, M. (2017). 'Određivanje udjela histamina u mariniranoj ribi Raman spektroskopijom i HPLC metodom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:676282
Zovko M. Određivanje udjela histamina u mariniranoj ribi Raman spektroskopijom i HPLC metodom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:676282
M. Zovko, "Određivanje udjela histamina u mariniranoj ribi Raman spektroskopijom i HPLC metodom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:676282