prikaz prve stranice dokumenta Gorki sastojci hmelja tijekom vegetacije, prerade u pelete, skladištenja i proizvodnje piva
Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Gorki sastojci hmelja tijekom vegetacije, prerade u pelete, skladištenja i proizvodnje piva

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Citirajte ovaj rad

Srečec, S. (2006). Gorki sastojci hmelja tijekom vegetacije, prerade u pelete, skladištenja i proizvodnje piva (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793386

Srečec, Siniša. "Gorki sastojci hmelja tijekom vegetacije, prerade u pelete, skladištenja i proizvodnje piva." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793386

Srečec, Siniša. "Gorki sastojci hmelja tijekom vegetacije, prerade u pelete, skladištenja i proizvodnje piva." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793386

Srečec, S. (2006). 'Gorki sastojci hmelja tijekom vegetacije, prerade u pelete, skladištenja i proizvodnje piva', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793386

Srečec S. Gorki sastojci hmelja tijekom vegetacije, prerade u pelete, skladištenja i proizvodnje piva [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793386

S. Srečec, "Gorki sastojci hmelja tijekom vegetacije, prerade u pelete, skladištenja i proizvodnje piva", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793386

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.