diplomski rad
Parametri kvalitete ribe nakon obrade netoplinskom plazmom

Čače, Alan
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Čače, A. (2016). Parametri kvalitete ribe nakon obrade netoplinskom plazmom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:670472

Čače, Alan. "Parametri kvalitete ribe nakon obrade netoplinskom plazmom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:670472

Čače, Alan. "Parametri kvalitete ribe nakon obrade netoplinskom plazmom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:670472

Čače, A. (2016). 'Parametri kvalitete ribe nakon obrade netoplinskom plazmom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:670472

Čače A. Parametri kvalitete ribe nakon obrade netoplinskom plazmom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:670472

A. Čače, "Parametri kvalitete ribe nakon obrade netoplinskom plazmom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:670472

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.