Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Optimiranje vremena ekstrakcije i određivanje celuloze u kukuruznim oklascima

Tanja Korunek (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad

Korunek, T. (2015). Optimiranje vremena ekstrakcije i određivanje celuloze u kukuruznim oklascima (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:073443

Korunek, Tanja. "Optimiranje vremena ekstrakcije i određivanje celuloze u kukuruznim oklascima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:073443

Korunek, Tanja. "Optimiranje vremena ekstrakcije i određivanje celuloze u kukuruznim oklascima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:073443

Korunek, T. (2015). 'Optimiranje vremena ekstrakcije i određivanje celuloze u kukuruznim oklascima', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:073443

Korunek T. Optimiranje vremena ekstrakcije i određivanje celuloze u kukuruznim oklascima [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 17.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:073443

T. Korunek, "Optimiranje vremena ekstrakcije i određivanje celuloze u kukuruznim oklascima", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:073443