Pristup korisnicima matične ustanove
završni specijalistički
Percepcija potrošača prema mikrobiološkom riziku podrijetlom iz hrane

Sanja Lončarević (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad

Lončarević, S. (2012). Percepcija potrošača prema mikrobiološkom riziku podrijetlom iz hrane (Završni specijalistički). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792089

Lončarević, Sanja. "Percepcija potrošača prema mikrobiološkom riziku podrijetlom iz hrane." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792089

Lončarević, Sanja. "Percepcija potrošača prema mikrobiološkom riziku podrijetlom iz hrane." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792089

Lončarević, S. (2012). 'Percepcija potrošača prema mikrobiološkom riziku podrijetlom iz hrane', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792089

Lončarević S. Percepcija potrošača prema mikrobiološkom riziku podrijetlom iz hrane [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 17.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792089

S. Lončarević, "Percepcija potrošača prema mikrobiološkom riziku podrijetlom iz hrane", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792089