Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Klepac, D. (2012). Utjecaj strukture na barijerne karakteristike polimernih materijala za pakiranje hrane (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:399619
Klepac, Damir. "Utjecaj strukture na barijerne karakteristike polimernih materijala za pakiranje hrane." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:399619
Klepac, Damir. "Utjecaj strukture na barijerne karakteristike polimernih materijala za pakiranje hrane." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:399619
Klepac, D. (2012). 'Utjecaj strukture na barijerne karakteristike polimernih materijala za pakiranje hrane', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:399619
Klepac D. Utjecaj strukture na barijerne karakteristike polimernih materijala za pakiranje hrane [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:399619
D. Klepac, "Utjecaj strukture na barijerne karakteristike polimernih materijala za pakiranje hrane", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:399619