završni specijalistički
Implementacija HACCP-a u malim pivovarama

Božidar Kostanjčar (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad...

Kostanjčar, B. (2014). Implementacija HACCP-a u malim pivovarama (Završni specijalistički). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:216942

Kostanjčar, Božidar. "Implementacija HACCP-a u malim pivovarama." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:216942

Kostanjčar, Božidar. "Implementacija HACCP-a u malim pivovarama." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:216942

Kostanjčar, B. (2014). 'Implementacija HACCP-a u malim pivovarama', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:216942

Kostanjčar B. Implementacija HACCP-a u malim pivovarama [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 16.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:216942

B. Kostanjčar, "Implementacija HACCP-a u malim pivovarama", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:216942