prikaz prve stranice dokumenta Implementacija HACCP-a u malim pivovarama
Pristup korisnicima matične ustanove
završni specijalistički
Implementacija HACCP-a u malim pivovarama

Kostanjčar, Božidar
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Citirajte ovaj rad

Kostanjčar, B. (2014). Implementacija HACCP-a u malim pivovarama (Završni specijalistički). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:216942

Kostanjčar, Božidar. "Implementacija HACCP-a u malim pivovarama." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:216942

Kostanjčar, Božidar. "Implementacija HACCP-a u malim pivovarama." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:216942

Kostanjčar, B. (2014). 'Implementacija HACCP-a u malim pivovarama', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:216942

Kostanjčar B. Implementacija HACCP-a u malim pivovarama [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:216942

B. Kostanjčar, "Implementacija HACCP-a u malim pivovarama", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:216942

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.