Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Antioksidativna aktivnost flavonoida izoliranih iz organskog otpada od proizvodnje vina

Ena Cegledi (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Cegledi, E. (2015). Antioksidativna aktivnost flavonoida izoliranih iz organskog otpada od proizvodnje vina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465512

Cegledi, Ena. "Antioksidativna aktivnost flavonoida izoliranih iz organskog otpada od proizvodnje vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465512

Cegledi, Ena. "Antioksidativna aktivnost flavonoida izoliranih iz organskog otpada od proizvodnje vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465512

Cegledi, E. (2015). 'Antioksidativna aktivnost flavonoida izoliranih iz organskog otpada od proizvodnje vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465512

Cegledi E. Antioksidativna aktivnost flavonoida izoliranih iz organskog otpada od proizvodnje vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 12.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465512

E. Cegledi, "Antioksidativna aktivnost flavonoida izoliranih iz organskog otpada od proizvodnje vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465512