Pristup korisnicima matične ustanove
završni specijalistički
Antimikrobna aktivnost eteričnih ulja ljekovitog bilja u prehrambenoj industriji

Matea Smojver (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad

Smojver, M. (2014). Antimikrobna aktivnost eteričnih ulja ljekovitog bilja u prehrambenoj industriji (Završni specijalistički). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419888

Smojver, Matea. "Antimikrobna aktivnost eteričnih ulja ljekovitog bilja u prehrambenoj industriji." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419888

Smojver, Matea. "Antimikrobna aktivnost eteričnih ulja ljekovitog bilja u prehrambenoj industriji." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419888

Smojver, M. (2014). 'Antimikrobna aktivnost eteričnih ulja ljekovitog bilja u prehrambenoj industriji', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419888

Smojver M. Antimikrobna aktivnost eteričnih ulja ljekovitog bilja u prehrambenoj industriji [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 12.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419888

M. Smojver, "Antimikrobna aktivnost eteričnih ulja ljekovitog bilja u prehrambenoj industriji", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419888