završni rad
Kemijski sastav lješnjaka

Erik Jadrejčić (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad

Jadrejčić, E. (2018). Kemijski sastav lješnjaka (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:855271

Jadrejčić, Erik. "Kemijski sastav lješnjaka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:855271

Jadrejčić, Erik. "Kemijski sastav lješnjaka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:855271

Jadrejčić, E. (2018). 'Kemijski sastav lješnjaka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:855271

Jadrejčić E. Kemijski sastav lješnjaka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 21.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:855271

E. Jadrejčić, "Kemijski sastav lješnjaka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:855271