Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad
Jambrović, E. (2018). Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva soka od mrkve (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:287562
Jambrović, Ema. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva soka od mrkve." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:287562
Jambrović, Ema. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva soka od mrkve." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:287562
Jambrović, E. (2018). 'Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva soka od mrkve', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:287562
Jambrović E. Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva soka od mrkve [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:287562
E. Jambrović, "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva soka od mrkve", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:287562