završni rad
Imunoenzimska metoda u određivanju alergena kikirikija

Ćurić, Adriana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Ćurić, A. (2018). Imunoenzimska metoda u određivanju alergena kikirikija (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391073

Ćurić, Adriana. "Imunoenzimska metoda u određivanju alergena kikirikija." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391073

Ćurić, Adriana. "Imunoenzimska metoda u određivanju alergena kikirikija." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391073

Ćurić, A. (2018). 'Imunoenzimska metoda u određivanju alergena kikirikija', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.12.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391073

Ćurić A. Imunoenzimska metoda u određivanju alergena kikirikija [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 06.12.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391073

A. Ćurić, "Imunoenzimska metoda u određivanju alergena kikirikija", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391073

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.