Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Fabijanić, V. (2018). Utjecaj lokacije rasta na fenolni sastav listova i bobica tršlje (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:673789
Fabijanić, Valerija. "Utjecaj lokacije rasta na fenolni sastav listova i bobica tršlje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:673789
Fabijanić, Valerija. "Utjecaj lokacije rasta na fenolni sastav listova i bobica tršlje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:673789
Fabijanić, V. (2018). 'Utjecaj lokacije rasta na fenolni sastav listova i bobica tršlje', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:673789
Fabijanić V. Utjecaj lokacije rasta na fenolni sastav listova i bobica tršlje [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:673789
V. Fabijanić, "Utjecaj lokacije rasta na fenolni sastav listova i bobica tršlje", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:673789