završni rad
Utjecaj polifenolna iz ekstrakta cvijeta trnine na dijabetes tipa 2 u C57BL/6 miša

Tajana Frančić (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad

Frančić, T. (2018). Utjecaj polifenolna iz ekstrakta cvijeta trnine na dijabetes tipa 2 u C57BL/6 miša (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:865276

Frančić, Tajana. "Utjecaj polifenolna iz ekstrakta cvijeta trnine na dijabetes tipa 2 u C57BL/6 miša." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:865276

Frančić, Tajana. "Utjecaj polifenolna iz ekstrakta cvijeta trnine na dijabetes tipa 2 u C57BL/6 miša." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:865276

Frančić, T. (2018). 'Utjecaj polifenolna iz ekstrakta cvijeta trnine na dijabetes tipa 2 u C57BL/6 miša', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:865276

Frančić T. Utjecaj polifenolna iz ekstrakta cvijeta trnine na dijabetes tipa 2 u C57BL/6 miša [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 17.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:865276

T. Frančić, "Utjecaj polifenolna iz ekstrakta cvijeta trnine na dijabetes tipa 2 u C57BL/6 miša", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:865276