završni rad
Analiza podataka upitnika o funkcionalnoj hrani

Balorda, Patricia
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Balorda, P. (2018). Analiza podataka upitnika o funkcionalnoj hrani (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162160

Balorda, Patricia. "Analiza podataka upitnika o funkcionalnoj hrani." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162160

Balorda, Patricia. "Analiza podataka upitnika o funkcionalnoj hrani." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162160

Balorda, P. (2018). 'Analiza podataka upitnika o funkcionalnoj hrani', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162160

Balorda P. Analiza podataka upitnika o funkcionalnoj hrani [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 26.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162160

P. Balorda, "Analiza podataka upitnika o funkcionalnoj hrani", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162160

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.