završni rad
Utjecaj kriomljevenja na veličinu čestica posija prosa određenu metodom laserske difrakcije

Rubinić, Valentina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica

Citirajte ovaj rad

Rubinić, V. (2018). Utjecaj kriomljevenja na veličinu čestica posija prosa određenu metodom laserske difrakcije (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:100146

Rubinić, Valentina. "Utjecaj kriomljevenja na veličinu čestica posija prosa određenu metodom laserske difrakcije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:100146

Rubinić, Valentina. "Utjecaj kriomljevenja na veličinu čestica posija prosa određenu metodom laserske difrakcije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:100146

Rubinić, V. (2018). 'Utjecaj kriomljevenja na veličinu čestica posija prosa određenu metodom laserske difrakcije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:100146

Rubinić V. Utjecaj kriomljevenja na veličinu čestica posija prosa određenu metodom laserske difrakcije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 17.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:100146

V. Rubinić, "Utjecaj kriomljevenja na veličinu čestica posija prosa određenu metodom laserske difrakcije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:100146

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.