Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Utjecaj soka od jabuke na kvalitetu života bolesnika oboljelih od Alzheimerove bolesti

Dora Babić (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad

Babić, D. (2018). Utjecaj soka od jabuke na kvalitetu života bolesnika oboljelih od Alzheimerove bolesti (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960464

Babić, Dora. "Utjecaj soka od jabuke na kvalitetu života bolesnika oboljelih od Alzheimerove bolesti." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960464

Babić, Dora. "Utjecaj soka od jabuke na kvalitetu života bolesnika oboljelih od Alzheimerove bolesti." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960464

Babić, D. (2018). 'Utjecaj soka od jabuke na kvalitetu života bolesnika oboljelih od Alzheimerove bolesti', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960464

Babić D. Utjecaj soka od jabuke na kvalitetu života bolesnika oboljelih od Alzheimerove bolesti [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 17.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960464

D. Babić, "Utjecaj soka od jabuke na kvalitetu života bolesnika oboljelih od Alzheimerove bolesti", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960464