Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Babić, D. (2018). Utjecaj soka od jabuke na kvalitetu života bolesnika oboljelih od Alzheimerove bolesti (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960464
Babić, Dora. "Utjecaj soka od jabuke na kvalitetu života bolesnika oboljelih od Alzheimerove bolesti." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960464
Babić, Dora. "Utjecaj soka od jabuke na kvalitetu života bolesnika oboljelih od Alzheimerove bolesti." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960464
Babić, D. (2018). 'Utjecaj soka od jabuke na kvalitetu života bolesnika oboljelih od Alzheimerove bolesti', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960464
Babić D. Utjecaj soka od jabuke na kvalitetu života bolesnika oboljelih od Alzheimerove bolesti [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960464
D. Babić, "Utjecaj soka od jabuke na kvalitetu života bolesnika oboljelih od Alzheimerove bolesti", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960464