Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama
Citirajte ovaj rad
Vujović, T. (2018). Utjecaj lovora (Laurus nobilis L.) na patogene mikroorganizme iz skupine Oomycetes (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:371125
Vujović, Tamara. "Utjecaj lovora (Laurus nobilis L.) na patogene mikroorganizme iz skupine Oomycetes." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:371125
Vujović, Tamara. "Utjecaj lovora (Laurus nobilis L.) na patogene mikroorganizme iz skupine Oomycetes." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:371125
Vujović, T. (2018). 'Utjecaj lovora (Laurus nobilis L.) na patogene mikroorganizme iz skupine Oomycetes', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:371125
Vujović T. Utjecaj lovora (Laurus nobilis L.) na patogene mikroorganizme iz skupine Oomycetes [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:371125
T. Vujović, "Utjecaj lovora (Laurus nobilis L.) na patogene mikroorganizme iz skupine Oomycetes", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:371125