Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Vidović Popek, I. (2018). Procjena životnog ciklusa prehrambenog proizvoda-zero waste (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574665
Vidović Popek, Ivana. "Procjena životnog ciklusa prehrambenog proizvoda-zero waste." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574665
Vidović Popek, Ivana. "Procjena životnog ciklusa prehrambenog proizvoda-zero waste." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574665
Vidović Popek, I. (2018). 'Procjena životnog ciklusa prehrambenog proizvoda-zero waste', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574665
Vidović Popek I. Procjena životnog ciklusa prehrambenog proizvoda-zero waste [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 10.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574665
I. Vidović Popek, "Procjena životnog ciklusa prehrambenog proizvoda-zero waste", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574665