diplomski rad
Utjecaj dodatka limunske kiseline na funkcionalna svojstva tekućih pasteriziranih jaja

Lukač, Magi
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Lukač, M. (2016). Utjecaj dodatka limunske kiseline na funkcionalna svojstva tekućih pasteriziranih jaja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989094

Lukač, Magi. "Utjecaj dodatka limunske kiseline na funkcionalna svojstva tekućih pasteriziranih jaja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989094

Lukač, Magi. "Utjecaj dodatka limunske kiseline na funkcionalna svojstva tekućih pasteriziranih jaja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989094

Lukač, M. (2016). 'Utjecaj dodatka limunske kiseline na funkcionalna svojstva tekućih pasteriziranih jaja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989094

Lukač M. Utjecaj dodatka limunske kiseline na funkcionalna svojstva tekućih pasteriziranih jaja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989094

M. Lukač, "Utjecaj dodatka limunske kiseline na funkcionalna svojstva tekućih pasteriziranih jaja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989094

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.