Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Lukač, M. (2016). Utjecaj dodatka limunske kiseline na funkcionalna svojstva tekućih pasteriziranih jaja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989094
Lukač, Magi. "Utjecaj dodatka limunske kiseline na funkcionalna svojstva tekućih pasteriziranih jaja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989094
Lukač, Magi. "Utjecaj dodatka limunske kiseline na funkcionalna svojstva tekućih pasteriziranih jaja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989094
Lukač, M. (2016). 'Utjecaj dodatka limunske kiseline na funkcionalna svojstva tekućih pasteriziranih jaja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989094
Lukač M. Utjecaj dodatka limunske kiseline na funkcionalna svojstva tekućih pasteriziranih jaja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989094
M. Lukač, "Utjecaj dodatka limunske kiseline na funkcionalna svojstva tekućih pasteriziranih jaja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989094