završni rad
Biološka aktivnost ekstrakta komine grožđa pripravljenog primjenom eutektičkog otapala

Hrestak, Dora
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije

Citirajte ovaj rad

Hrestak, D. (2018). Biološka aktivnost ekstrakta komine grožđa pripravljenog primjenom eutektičkog otapala (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380211

Hrestak, Dora. "Biološka aktivnost ekstrakta komine grožđa pripravljenog primjenom eutektičkog otapala." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380211

Hrestak, Dora. "Biološka aktivnost ekstrakta komine grožđa pripravljenog primjenom eutektičkog otapala." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380211

Hrestak, D. (2018). 'Biološka aktivnost ekstrakta komine grožđa pripravljenog primjenom eutektičkog otapala', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380211

Hrestak D. Biološka aktivnost ekstrakta komine grožđa pripravljenog primjenom eutektičkog otapala [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 15.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380211

D. Hrestak, "Biološka aktivnost ekstrakta komine grožđa pripravljenog primjenom eutektičkog otapala", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380211

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.