Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad
Hrestak, D. (2018). Biološka aktivnost ekstrakta komine grožđa pripravljenog primjenom eutektičkog otapala (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380211
Hrestak, Dora. "Biološka aktivnost ekstrakta komine grožđa pripravljenog primjenom eutektičkog otapala." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380211
Hrestak, Dora. "Biološka aktivnost ekstrakta komine grožđa pripravljenog primjenom eutektičkog otapala." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380211
Hrestak, D. (2018). 'Biološka aktivnost ekstrakta komine grožđa pripravljenog primjenom eutektičkog otapala', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380211
Hrestak D. Biološka aktivnost ekstrakta komine grožđa pripravljenog primjenom eutektičkog otapala [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 02.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380211
D. Hrestak, "Biološka aktivnost ekstrakta komine grožđa pripravljenog primjenom eutektičkog otapala", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380211