završni rad
Utjecaj tehnoloških postupaka proizvodnje na sastav narančastog vina sorte Rajnski rizling

Kolakušić, Antonio
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Kolakušić, A. (2018). Utjecaj tehnoloških postupaka proizvodnje na sastav narančastog vina sorte Rajnski rizling (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:924518

Kolakušić, Antonio. "Utjecaj tehnoloških postupaka proizvodnje na sastav narančastog vina sorte Rajnski rizling." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:924518

Kolakušić, Antonio. "Utjecaj tehnoloških postupaka proizvodnje na sastav narančastog vina sorte Rajnski rizling." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:924518

Kolakušić, A. (2018). 'Utjecaj tehnoloških postupaka proizvodnje na sastav narančastog vina sorte Rajnski rizling', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.02.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:924518

Kolakušić A. Utjecaj tehnoloških postupaka proizvodnje na sastav narančastog vina sorte Rajnski rizling [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 22.02.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:924518

A. Kolakušić, "Utjecaj tehnoloških postupaka proizvodnje na sastav narančastog vina sorte Rajnski rizling", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:924518

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.