završni rad
Procjena prehrambenih navika zaposlenih osoba MEDAS upitnikom

Genc, Ana - Marija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Genc, A. M. (2018). Procjena prehrambenih navika zaposlenih osoba MEDAS upitnikom (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:601299

Genc, Ana Marija. "Procjena prehrambenih navika zaposlenih osoba MEDAS upitnikom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:601299

Genc, Ana Marija. "Procjena prehrambenih navika zaposlenih osoba MEDAS upitnikom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:601299

Genc, A. M. (2018). 'Procjena prehrambenih navika zaposlenih osoba MEDAS upitnikom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.06.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:601299

Genc AM. Procjena prehrambenih navika zaposlenih osoba MEDAS upitnikom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 18.06.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:601299

A. M. Genc, "Procjena prehrambenih navika zaposlenih osoba MEDAS upitnikom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:601299

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.