Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Vuković, G. (2018). Modeliranje i optimiranje u LCHF prehrani (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:479499
Vuković, Gabriela. "Modeliranje i optimiranje u LCHF prehrani." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:479499
Vuković, Gabriela. "Modeliranje i optimiranje u LCHF prehrani." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:479499
Vuković, G. (2018). 'Modeliranje i optimiranje u LCHF prehrani', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:479499
Vuković G. Modeliranje i optimiranje u LCHF prehrani [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:479499
G. Vuković, "Modeliranje i optimiranje u LCHF prehrani", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:479499