završni rad
Modeliranje i optimiranje u LCHF prehrani

Gabriela Vuković (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad...

Vuković, G. (2018). Modeliranje i optimiranje u LCHF prehrani (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:479499

Vuković, Gabriela. "Modeliranje i optimiranje u LCHF prehrani." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:479499

Vuković, Gabriela. "Modeliranje i optimiranje u LCHF prehrani." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:479499

Vuković, G. (2018). 'Modeliranje i optimiranje u LCHF prehrani', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:479499

Vuković G. Modeliranje i optimiranje u LCHF prehrani [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:479499

G. Vuković, "Modeliranje i optimiranje u LCHF prehrani", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:479499