Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Mrmić, L. (2018). Određivanje svojstava sirovog ulja crnog kima (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895103
Mrmić, Lucija. "Određivanje svojstava sirovog ulja crnog kima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895103
Mrmić, Lucija. "Određivanje svojstava sirovog ulja crnog kima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895103
Mrmić, L. (2018). 'Određivanje svojstava sirovog ulja crnog kima', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 30.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895103
Mrmić L. Određivanje svojstava sirovog ulja crnog kima [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 30.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895103
L. Mrmić, "Određivanje svojstava sirovog ulja crnog kima", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895103