završni rad
Utjecaj pojedinih faza proizvodnje na boju i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu

Jelačić, Nives
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Jelačić, N. (2019). Utjecaj pojedinih faza proizvodnje na boju i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:165737

Jelačić, Nives. "Utjecaj pojedinih faza proizvodnje na boju i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:165737

Jelačić, Nives. "Utjecaj pojedinih faza proizvodnje na boju i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:165737

Jelačić, N. (2019). 'Utjecaj pojedinih faza proizvodnje na boju i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:165737

Jelačić N. Utjecaj pojedinih faza proizvodnje na boju i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 10.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:165737

N. Jelačić, "Utjecaj pojedinih faza proizvodnje na boju i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:165737

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.