Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Grünfeld, P. (2019). Fermentacija i antimikrobna aktivnost vodenih kefirnih zrnaca (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577685
Grünfeld, Petra. "Fermentacija i antimikrobna aktivnost vodenih kefirnih zrnaca." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577685
Grünfeld, Petra. "Fermentacija i antimikrobna aktivnost vodenih kefirnih zrnaca." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577685
Grünfeld, P. (2019). 'Fermentacija i antimikrobna aktivnost vodenih kefirnih zrnaca', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577685
Grünfeld P. Fermentacija i antimikrobna aktivnost vodenih kefirnih zrnaca [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577685
P. Grünfeld, "Fermentacija i antimikrobna aktivnost vodenih kefirnih zrnaca", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577685