prikaz prve stranice dokumenta Karakteristike PAW vode dobivene kontinuiranim plazma pražnjenjem
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Karakteristike PAW vode dobivene kontinuiranim plazma pražnjenjem

Krnjić, Nikolina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Krnjić, N. (2019). Karakteristike PAW vode dobivene kontinuiranim plazma pražnjenjem (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:013252

Krnjić, Nikolina. "Karakteristike PAW vode dobivene kontinuiranim plazma pražnjenjem." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:013252

Krnjić, Nikolina. "Karakteristike PAW vode dobivene kontinuiranim plazma pražnjenjem." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:013252

Krnjić, N. (2019). 'Karakteristike PAW vode dobivene kontinuiranim plazma pražnjenjem', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:013252

Krnjić N. Karakteristike PAW vode dobivene kontinuiranim plazma pražnjenjem [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:013252

N. Krnjić, "Karakteristike PAW vode dobivene kontinuiranim plazma pražnjenjem", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:013252

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.