prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj soli na zdravlje i određivanje njenog  udjela u trajnim kobasicama s područja Banije
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj soli na zdravlje i određivanje njenog udjela u trajnim kobasicama s područja Banije

Varga, Katarina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Varga, K. (2019). Utjecaj soli na zdravlje i određivanje njenog udjela u trajnim kobasicama s područja Banije (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350694

Varga, Katarina. "Utjecaj soli na zdravlje i određivanje njenog udjela u trajnim kobasicama s područja Banije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350694

Varga, Katarina. "Utjecaj soli na zdravlje i određivanje njenog udjela u trajnim kobasicama s područja Banije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350694

Varga, K. (2019). 'Utjecaj soli na zdravlje i određivanje njenog udjela u trajnim kobasicama s područja Banije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.07.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350694

Varga K. Utjecaj soli na zdravlje i određivanje njenog udjela u trajnim kobasicama s područja Banije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 22.07.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350694

K. Varga, "Utjecaj soli na zdravlje i određivanje njenog udjela u trajnim kobasicama s područja Banije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350694

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.