Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Kabinet za tehnološko projektiranje
Citirajte ovaj rad
Polunić, I. (2019). Strategije za postizanje pravilne i uravnotežene prehrane: smanjenje konzumacije šećera (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405277
Polunić, Iva. "Strategije za postizanje pravilne i uravnotežene prehrane: smanjenje konzumacije šećera." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405277
Polunić, Iva. "Strategije za postizanje pravilne i uravnotežene prehrane: smanjenje konzumacije šećera." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405277
Polunić, I. (2019). 'Strategije za postizanje pravilne i uravnotežene prehrane: smanjenje konzumacije šećera', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405277
Polunić I. Strategije za postizanje pravilne i uravnotežene prehrane: smanjenje konzumacije šećera [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405277
I. Polunić, "Strategije za postizanje pravilne i uravnotežene prehrane: smanjenje konzumacije šećera", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405277