prikaz prve stranice dokumenta Primjena otpada nastalog konzumiranjem espresso kave pri izradi pektinskih biofilmova
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Primjena otpada nastalog konzumiranjem espresso kave pri izradi pektinskih biofilmova

Vujnović, Angela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za analitičku kemiju

Citirajte ovaj rad

Vujnović, A. (2019). Primjena otpada nastalog konzumiranjem espresso kave pri izradi pektinskih biofilmova (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:938631

Vujnović, Angela. "Primjena otpada nastalog konzumiranjem espresso kave pri izradi pektinskih biofilmova." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:938631

Vujnović, Angela. "Primjena otpada nastalog konzumiranjem espresso kave pri izradi pektinskih biofilmova." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:938631

Vujnović, A. (2019). 'Primjena otpada nastalog konzumiranjem espresso kave pri izradi pektinskih biofilmova', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:938631

Vujnović A. Primjena otpada nastalog konzumiranjem espresso kave pri izradi pektinskih biofilmova [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:938631

A. Vujnović, "Primjena otpada nastalog konzumiranjem espresso kave pri izradi pektinskih biofilmova", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:938631

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.