prikaz prve stranice dokumenta Submerzni uzgoj gljive bijelog truljenja Dichomitus squalens na otpadnim drvnim ostacima lipe i hrasta
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Submerzni uzgoj gljive bijelog truljenja Dichomitus squalens na otpadnim drvnim ostacima lipe i hrasta

Kastner, Klara
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Kastner, K. (2019). Submerzni uzgoj gljive bijelog truljenja Dichomitus squalens na otpadnim drvnim ostacima lipe i hrasta (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:566966

Kastner, Klara. "Submerzni uzgoj gljive bijelog truljenja Dichomitus squalens na otpadnim drvnim ostacima lipe i hrasta." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:566966

Kastner, Klara. "Submerzni uzgoj gljive bijelog truljenja Dichomitus squalens na otpadnim drvnim ostacima lipe i hrasta." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:566966

Kastner, K. (2019). 'Submerzni uzgoj gljive bijelog truljenja Dichomitus squalens na otpadnim drvnim ostacima lipe i hrasta', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:566966

Kastner K. Submerzni uzgoj gljive bijelog truljenja Dichomitus squalens na otpadnim drvnim ostacima lipe i hrasta [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 09.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:566966

K. Kastner, "Submerzni uzgoj gljive bijelog truljenja Dichomitus squalens na otpadnim drvnim ostacima lipe i hrasta", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:566966

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.