Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Brcko, J. (2019). Promjena sastava masnih kiselina tijekom prvih 5 mjeseci proizvodnje dimljenog pršuta (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:828172
Brcko, Juraj. "Promjena sastava masnih kiselina tijekom prvih 5 mjeseci proizvodnje dimljenog pršuta." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:828172
Brcko, Juraj. "Promjena sastava masnih kiselina tijekom prvih 5 mjeseci proizvodnje dimljenog pršuta." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:828172
Brcko, J. (2019). 'Promjena sastava masnih kiselina tijekom prvih 5 mjeseci proizvodnje dimljenog pršuta', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:828172
Brcko J. Promjena sastava masnih kiselina tijekom prvih 5 mjeseci proizvodnje dimljenog pršuta [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:828172
J. Brcko, "Promjena sastava masnih kiselina tijekom prvih 5 mjeseci proizvodnje dimljenog pršuta", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:828172