Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Određivanje probiotičkog potencijala odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline

Marina Novak (2019)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad

Novak, M. (2019). Određivanje probiotičkog potencijala odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364270

Novak, Marina. "Određivanje probiotičkog potencijala odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364270

Novak, Marina. "Određivanje probiotičkog potencijala odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364270

Novak, M. (2019). 'Određivanje probiotičkog potencijala odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.04.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364270

Novak M. Određivanje probiotičkog potencijala odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 08.04.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364270

M. Novak, "Određivanje probiotičkog potencijala odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364270

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.