prikaz prve stranice dokumenta Nove metode izolacije i detekcije biološki aktivnih spojeva iz ulja i pogače lana
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Nove metode izolacije i detekcije biološki aktivnih spojeva iz ulja i pogače lana

Radonić, Paula
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Radonić, P. (2018). Nove metode izolacije i detekcije biološki aktivnih spojeva iz ulja i pogače lana (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053487

Radonić, Paula. "Nove metode izolacije i detekcije biološki aktivnih spojeva iz ulja i pogače lana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053487

Radonić, Paula. "Nove metode izolacije i detekcije biološki aktivnih spojeva iz ulja i pogače lana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053487

Radonić, P. (2018). 'Nove metode izolacije i detekcije biološki aktivnih spojeva iz ulja i pogače lana', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053487

Radonić P. Nove metode izolacije i detekcije biološki aktivnih spojeva iz ulja i pogače lana [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 23.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053487

P. Radonić, "Nove metode izolacije i detekcije biološki aktivnih spojeva iz ulja i pogače lana", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053487

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.