Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese sušenja i praćenje stabilnosti biološki aktivnih spojeva
Citirajte ovaj rad
Matanić, J. (2018). Izolacija pigmenata iz alge Cystoseira primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415637
Matanić, Josipa. "Izolacija pigmenata iz alge Cystoseira primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415637
Matanić, Josipa. "Izolacija pigmenata iz alge Cystoseira primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415637
Matanić, J. (2018). 'Izolacija pigmenata iz alge Cystoseira primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415637
Matanić J. Izolacija pigmenata iz alge Cystoseira primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415637
J. Matanić, "Izolacija pigmenata iz alge Cystoseira primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415637