diplomski rad
Usporedba jogurta i kiselog mlijeka od kravljeg, ovčjeg i kozjeg mlijeka

Kukolja, Hana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Kukolja, H. (2018). Usporedba jogurta i kiselog mlijeka od kravljeg, ovčjeg i kozjeg mlijeka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:090092

Kukolja, Hana. "Usporedba jogurta i kiselog mlijeka od kravljeg, ovčjeg i kozjeg mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:090092

Kukolja, Hana. "Usporedba jogurta i kiselog mlijeka od kravljeg, ovčjeg i kozjeg mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:090092

Kukolja, H. (2018). 'Usporedba jogurta i kiselog mlijeka od kravljeg, ovčjeg i kozjeg mlijeka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:090092

Kukolja H. Usporedba jogurta i kiselog mlijeka od kravljeg, ovčjeg i kozjeg mlijeka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 23.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:090092

H. Kukolja, "Usporedba jogurta i kiselog mlijeka od kravljeg, ovčjeg i kozjeg mlijeka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:090092

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.