Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Habjanec, T. (2014). Utjecaj hladne plazme na ekstrakciju antocijana soka aronije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:587264
Habjanec, Tena. "Utjecaj hladne plazme na ekstrakciju antocijana soka aronije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:587264
Habjanec, Tena. "Utjecaj hladne plazme na ekstrakciju antocijana soka aronije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:587264
Habjanec, T. (2014). 'Utjecaj hladne plazme na ekstrakciju antocijana soka aronije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:587264
Habjanec T. Utjecaj hladne plazme na ekstrakciju antocijana soka aronije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 22.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:587264
T. Habjanec, "Utjecaj hladne plazme na ekstrakciju antocijana soka aronije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:587264