Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj hladne plazme na ekstrakciju antocijana soka aronije

Tena Habjanec (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Habjanec, T. (2014). Utjecaj hladne plazme na ekstrakciju antocijana soka aronije (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:587264

Habjanec, Tena. "Utjecaj hladne plazme na ekstrakciju antocijana soka aronije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:587264

Habjanec, Tena. "Utjecaj hladne plazme na ekstrakciju antocijana soka aronije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:587264

Habjanec, T. (2014). 'Utjecaj hladne plazme na ekstrakciju antocijana soka aronije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:587264

Habjanec T. Utjecaj hladne plazme na ekstrakciju antocijana soka aronije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 12.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:587264

T. Habjanec, "Utjecaj hladne plazme na ekstrakciju antocijana soka aronije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:587264