Warning message

Nemate dozvolu za prikaz ovog resursa!
prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj hladne plazme na ekstrakciju antocijana soka aronije
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj hladne plazme na ekstrakciju antocijana soka aronije

Habjanec, Tena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Habjanec, T. (2014). Utjecaj hladne plazme na ekstrakciju antocijana soka aronije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:587264

Habjanec, Tena. "Utjecaj hladne plazme na ekstrakciju antocijana soka aronije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:587264

Habjanec, Tena. "Utjecaj hladne plazme na ekstrakciju antocijana soka aronije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:587264

Habjanec, T. (2014). 'Utjecaj hladne plazme na ekstrakciju antocijana soka aronije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:587264

Habjanec T. Utjecaj hladne plazme na ekstrakciju antocijana soka aronije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 12.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:587264

T. Habjanec, "Utjecaj hladne plazme na ekstrakciju antocijana soka aronije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:587264

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.