prikaz prve stranice dokumenta Udio masti i sastav masnih kiselina u trajnim mesnim proizvodima s hrvatskog tržišta
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Udio masti i sastav masnih kiselina u trajnim mesnim proizvodima s hrvatskog tržišta

Planinčić, Hedviga
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Planinčić, H. (2018). Udio masti i sastav masnih kiselina u trajnim mesnim proizvodima s hrvatskog tržišta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:826093

Planinčić, Hedviga. "Udio masti i sastav masnih kiselina u trajnim mesnim proizvodima s hrvatskog tržišta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:826093

Planinčić, Hedviga. "Udio masti i sastav masnih kiselina u trajnim mesnim proizvodima s hrvatskog tržišta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:826093

Planinčić, H. (2018). 'Udio masti i sastav masnih kiselina u trajnim mesnim proizvodima s hrvatskog tržišta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:826093

Planinčić H. Udio masti i sastav masnih kiselina u trajnim mesnim proizvodima s hrvatskog tržišta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 27.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:826093

H. Planinčić, "Udio masti i sastav masnih kiselina u trajnim mesnim proizvodima s hrvatskog tržišta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:826093

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.