Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad
Sivrić, A. (2018). Određivanje polifenolnog sastava i kromatskih karakteristika vina Cabernet Sauvignon i Graševina nakon tretmana ultrazvukom visokih snaga (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:713162
Sivrić, Antonio. "Određivanje polifenolnog sastava i kromatskih karakteristika vina Cabernet Sauvignon i Graševina nakon tretmana ultrazvukom visokih snaga." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:713162
Sivrić, Antonio. "Određivanje polifenolnog sastava i kromatskih karakteristika vina Cabernet Sauvignon i Graševina nakon tretmana ultrazvukom visokih snaga." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:713162
Sivrić, A. (2018). 'Određivanje polifenolnog sastava i kromatskih karakteristika vina Cabernet Sauvignon i Graševina nakon tretmana ultrazvukom visokih snaga', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:713162
Sivrić A. Određivanje polifenolnog sastava i kromatskih karakteristika vina Cabernet Sauvignon i Graševina nakon tretmana ultrazvukom visokih snaga [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:713162
A. Sivrić, "Određivanje polifenolnog sastava i kromatskih karakteristika vina Cabernet Sauvignon i Graševina nakon tretmana ultrazvukom visokih snaga", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:713162