diplomski rad
Određivanje alergena kikirikija u uzorcima keksa i čajnih peciva imunoenzimskom metodom

Tolvajčić, Martina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Tolvajčić, M. (2018). Određivanje alergena kikirikija u uzorcima keksa i čajnih peciva imunoenzimskom metodom (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:045717

Tolvajčić, Martina. "Određivanje alergena kikirikija u uzorcima keksa i čajnih peciva imunoenzimskom metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:045717

Tolvajčić, Martina. "Određivanje alergena kikirikija u uzorcima keksa i čajnih peciva imunoenzimskom metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:045717

Tolvajčić, M. (2018). 'Određivanje alergena kikirikija u uzorcima keksa i čajnih peciva imunoenzimskom metodom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.12.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:045717

Tolvajčić M. Određivanje alergena kikirikija u uzorcima keksa i čajnih peciva imunoenzimskom metodom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 07.12.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:045717

M. Tolvajčić, "Određivanje alergena kikirikija u uzorcima keksa i čajnih peciva imunoenzimskom metodom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:045717

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.