Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Tolvajčić, M. (2018). Određivanje alergena kikirikija u uzorcima keksa i čajnih peciva imunoenzimskom metodom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:045717
Tolvajčić, Martina. "Određivanje alergena kikirikija u uzorcima keksa i čajnih peciva imunoenzimskom metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:045717
Tolvajčić, Martina. "Određivanje alergena kikirikija u uzorcima keksa i čajnih peciva imunoenzimskom metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:045717
Tolvajčić, M. (2018). 'Određivanje alergena kikirikija u uzorcima keksa i čajnih peciva imunoenzimskom metodom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:045717
Tolvajčić M. Određivanje alergena kikirikija u uzorcima keksa i čajnih peciva imunoenzimskom metodom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:045717
M. Tolvajčić, "Određivanje alergena kikirikija u uzorcima keksa i čajnih peciva imunoenzimskom metodom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:045717