diplomski rad
Promjena sastojaka okusa i arome piva donjeg vrenja tijekom čuvanja u različitoj ambalaži

Car, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Car, A. (2018). Promjena sastojaka okusa i arome piva donjeg vrenja tijekom čuvanja u različitoj ambalaži (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:086374

Car, Ana. "Promjena sastojaka okusa i arome piva donjeg vrenja tijekom čuvanja u različitoj ambalaži." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:086374

Car, Ana. "Promjena sastojaka okusa i arome piva donjeg vrenja tijekom čuvanja u različitoj ambalaži." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:086374

Car, A. (2018). 'Promjena sastojaka okusa i arome piva donjeg vrenja tijekom čuvanja u različitoj ambalaži', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:086374

Car A. Promjena sastojaka okusa i arome piva donjeg vrenja tijekom čuvanja u različitoj ambalaži [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:086374

A. Car, "Promjena sastojaka okusa i arome piva donjeg vrenja tijekom čuvanja u različitoj ambalaži", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:086374

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.