Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Prusac, M. (2019). Obogaćivanje prirodnih sokova jabuke i naranče proteinima izoliranim iz industrijske konoplje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486199
Prusac, Mirta. "Obogaćivanje prirodnih sokova jabuke i naranče proteinima izoliranim iz industrijske konoplje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486199
Prusac, Mirta. "Obogaćivanje prirodnih sokova jabuke i naranče proteinima izoliranim iz industrijske konoplje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486199
Prusac, M. (2019). 'Obogaćivanje prirodnih sokova jabuke i naranče proteinima izoliranim iz industrijske konoplje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486199
Prusac M. Obogaćivanje prirodnih sokova jabuke i naranče proteinima izoliranim iz industrijske konoplje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 16.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486199
M. Prusac, "Obogaćivanje prirodnih sokova jabuke i naranče proteinima izoliranim iz industrijske konoplje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486199