diplomski rad
Izolacija bioaktivnih spojeva iz nusproizvoda borovnice primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku

Kobeščak, Mateja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Kobeščak, M. (2019). Izolacija bioaktivnih spojeva iz nusproizvoda borovnice primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146053

Kobeščak, Mateja. "Izolacija bioaktivnih spojeva iz nusproizvoda borovnice primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146053

Kobeščak, Mateja. "Izolacija bioaktivnih spojeva iz nusproizvoda borovnice primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146053

Kobeščak, M. (2019). 'Izolacija bioaktivnih spojeva iz nusproizvoda borovnice primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146053

Kobeščak M. Izolacija bioaktivnih spojeva iz nusproizvoda borovnice primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146053

M. Kobeščak, "Izolacija bioaktivnih spojeva iz nusproizvoda borovnice primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146053

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.